Je toto desatero pravdivé?
Doplňuji:
Mně se toto desatero líbí. Neodmítám však přátele, i když neoplývají
humorem. Občas řeším i některou uvedenou číslovku. Důležité je být
optimisticky naladěný.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, Jahoda, Marvan, lorja, anonym, dagry, vagra, rynek878, Rico, anonym, zjentek před 5840 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Já bych řekla, že je pravdivé a shrnula bych je do jediného bodu : Buďte pozitivní optimisté 🙂
| 0 Nominace Nahlásit |
Moc pěkné desatero,některé body si budu muset přidat,ale jedno je pravda,každý je tak starý,jak se cítí, já se většinou cítím o 10 let mladší, takže tak kolem padesátky, tak to není přeci tak zlé?
| 0 Nominace Nahlásit |
Desatero jsem si přečetla několikrát a kupodivu jsem zjistila, že se tím vším řídím. Aniž bych tušila, že toto vše mě vlastně udržuje v dobré náladě,při všem tom zlém co jsem v životě prodělalala. Samozřejmě, že nejsem vysmátý klaun neustále, moje práce mě teda opravdu dost často „vyždímá“, ale snažím se právě proto se vždycky něčím hezkým obdarovat nebo zajdu s děckama do hospůdky a „pustíme“ tam nějakou kačku a vůbec to neřešíme. A navíc jsem Střelec a ti mají dáno, že jsou to veselí klauni s pomalovanou tváří a život berou s nadhledem. No něco na tom v mém případě bude. Takže já s tímto desaterem souhlasím.
| 0 Nominace Nahlásit |
Vždy jsem si myslela a i nadále myslím, že věk je v hlavě.
Už jsem to zde někde psala, ale zjistila jsem, že mám stejné nápady
i názory jako má o generaci mladší kadeřnice. Její maminka je stejného
věku se mnou.
| 0 Nominace Nahlásit |
Je pravdivé, ale některé body splnit nelze nebo je splnit neumíme, ač bysme chtěli. Nebo to prostě nejde z některých důvodů. Ani já nezvládám všechny uvedené body.. ☹
| 0 Nominace Nahlásit |
No je to hezké,dokonce až moc,ale škoda že se tím nejde řídit vždycky.Mám život ráda a někdy bych řekla,že tohle desatero i překračuju,ale někdy to prostě nejde,ačkoliv bychom chtěli sebevíc.
| 0 Nominace Nahlásit |

Desatero je vskutku velmi pravdivé,až na několik maličkostí:Ponechte si jen několik veselých přátel.To mám ty,kteří nemají pusu od ucha k uchu opustit?Váhu někteří těžko mohou jen tak zahodit,ale musí ji pečlivě hlídat.Tedy ,já bych zahodil desatero a dělal bych vše ,jako mladý člověk a optimisticky naladěný a myslící pozitivně. Snažil bych se být dobrým člověkem, přinášející lidem radost,aby se radovali ze setkání a ze života.
Zdroj: život
| 0 Nominace Nahlásit |
| Drap | 3472 | |
| marci1 | 2022 | |
| annas | 2020 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1591 | |
| zjentek | 1293 | |
| elkon | 1139 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 963 |