zjentek

Věřili byste něčemu takovému?

Zde je odkaz na článek>>> https://pozitivni-zpravy.cz/simpanzi-mysli-podobne-jako-lide-dokazou-zvazovat-dukazy-a-menit-nazor/?utm_cam­paign=abtest308_fe­ed_filter_varA­A&utm_medium=z-boxiku&utm_sou­rce=www.seznam­.cz

Já jsem tomuhle věřil vždy, slovo od slova, jak je popisováno. Pro mě Darwinovy teorie jsou liché. (;

Zajímavá 0 před 23 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Čemu kdo věří, do toho je ti „kulový“ a čemu ty věříš, nikoho nezajímá, jsi nám ukradenej. A nevnucuj se stále, každý si umí najít předměty svého zájmu sám a nepotřebuje nápovědu. Afričane.

Upravil/a: elkon

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
da ny

Darwinova teorie, je zde asi 165 let. Neměl žádnou povědomost o genech a genetice. Od základních pilířů sDarwinovy teorie evoluce, se vědci neodříkají.

• Evoluční teorie potvrzuje, že** všechny druhy jsou propojeny společným předkem, což platí i pro vývoj člověka.** (z přehledu, od AI Google)

Dnešní tzv. syntetická teorie evoluce doplňuje přirozený výběr o náhodné mutace, genetický posun a přenos genů.
" … Opičí proces stále trvá. Darwinova evoluční teorie před 160 (165) lety rozdělila svět"
„Asi polovina Američanů věří kreacionismu“ (nejsem Američan).
„Evropané se přiklánějí k evoluci“
„Debata postrádá smyslu, říká Marek Vácha“:
https://ct24.ces­katelevize.cz/cla­nek/svet/opici-proces-stale-trva-darwinova-evolucni-teorie-pred-160-lety-rozdelila-svet-342998
Svůj názor ti neprásknu 😉 web není na pokec , domněnky, úvahy…, nech to „koňovi, má na to větší hlavu“ 😄

Upravil/a: da ny

0 Nominace Nahlásit

filip2

Věř si čemu chceš. Lidi jsou s to věřit úplným hovadinám. Někdo věří, že něco dobře dopadne, i když je mu padesát, celý život se akorát tak fláká, pro to, co má dopadnout, nic neudělal, nic do toho nedal, ale on věří, že to dobře dopadne. Nedopadlo. A je úplně vklidu! 🙄🤪😵‍💫👌

Jestli ta nebo ta opice myslí tak, jinak, nahoru, doprava, nebo nemyslí, chleba nezdraží, máslo nezlevní, tramvaj nebude s kaštanama couvat, Gottwald se na Hrad nevrátí.

Jestli si něco myslíš, nebo jestli opice přemýšlí nad theorií relativity, je absolutně Wurst. 🙄

Stejně jsi dutá palice, tak s tím neotravuj, buď tak laskav! 🙄🖕

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

Poslední věta článku: „Výsledky studie tak podporují myšlenku, kterou už v 19. století formuloval Charles Darwin: lidská mysl nevznikla izolovaně, ale navazuje na schopnosti, které sdílíme s dalšími živočichy.“
„Dotaz“: „Já jsem tomuhle věřil vždy, slovo od slova, jak je popisováno. Pro mě Darwinovy teorie jsou liché.“
Výroková logika ??? Nicméně nepochybuju, že to bude Dotaz+ 🙂

filip2

@Pepa25 Admyn🤪 zjevně očekává od kategorie Dotaz+ něco, co nebude, to za prvé, a za druhé mu úplně uniká, co je smyslem těchto stránek. Nebo neuniká, ale jedna věc se pýše, např. v kodeksu, druhá věc se aplikuje… 🤷‍♀️

jirka F

@Pepa25: Mohl by to být Dotaz+ to záleží na administrátorovi jak to posoudí.👍

Nový příspěvek