Avatar uživatele
gecco

Vaříte-li hovězí vývar z kližky (apod), necháváte v polévce všechno maso a nebo třeba mezisvalové blány vykrajujete?

Resp. necháváte v polévce jen libové maso a nebo použijete vše?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 11Pro koho je otázka zajímavá? anonym, chachar1922, marci1, Klaproth, Frogman, Agneta, UltraFan, carrera, anonym, Buabaan, kodl67 před 3006 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Nikdy jsem z kližky, potažmo z jakéhokoliv masa nic nevkrajoval. Kdo to dělá, jak by jedl polévky z pytlíku od Vietnamců. Gurmán ví, co je dobrého.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?gecco Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Agneta

Vykrájet, jinak nepapám:DDD

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
UltraFan

Snažím se vždy blány odstranit 🙂

Takže v polévce nechávám pouze libové maso 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Nechávám všechno maso, nejlepší je kližka s morkovou kostí – Osso bucco. 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

udělal bych to takhle. než abych vykrajoval blány, tak použiji maso bez blan a hlavně kosti kosti. mimochodem, kližku na vývar nikdy.
kde jsou ty časy, když jsem přišel ráno do práce a zakládal vývar dvakrát 500l. z hovězích kostí (harfy,morkové kosti) 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Awe

V polévce určitě vykrojit. Tučné mám rád po vypečení

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klaproth

Polívky osobně nevařím. Na talíři sním co dostanu, tučné mi nevadí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Vývar se nedělá z kližky,ale nejvíce ze žeber,to bys měl vědět za ty ubohý body co ti dali přisluhující.
Z kližky se dělá guláš ty kuchaři.Ale já nechávám to co dám do polívky i na talíři tomu kdo to žere,vyjma dětí,pak mám ta suppe říz.A nauč se psát pořádně,protože evidentně se v mase nevyznáš.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

Diskuze k této otázce byla zrušena administrátorem.