Avatar uživatele
Registrovaný

Vaření v konvektomatech a parních hrncích.

Má někdo zkušenosti s vařením v parních hrncích-konvektomatech ? Mám na mysli třeba "Clatronic HLD 3322; Rohnson R 298 nebo Hyundai MPF 926 " Dík za radu .

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Velkej konvektomat je bezva pro větší restaurace, Dobře se v nich vaří přílohy brambory rýže těstoviny konvektomat pískne když se to má vyndat, Pečou celé kartony kuřat, Pečené maso naní vysušené při pečení se tam přifukuje pára. Horší když to někdo neumí naprogramovat a ke smaženým rízkům to přifouklo místo teplého vzduchu páru.Z chudáků řízků padal obal jako mokré hadry.Když to kuchař umí udělá v tom 100 řízků najednou z minimem tuku.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.