Avatar uživatele
maja49

V návodu pro římský hrnec je,že se má vložit před použitím do vody.Nevím jestli před úplně 1. použití nebo před každým

Doplňuji:
A když ho pokaždé nepotopím na chvíli do vody, ale podleju obsah, stane se něco?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? iceT, Wang před 4305 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Před každým použitím jej musíš vložit „nabumbat vodu“ ,protože pak již nic nepodléváš .Přiklopíš a o nic se nestaráš
Doplňuji:
pak nemusíš mít římský hrnec – pozbyde svou funkci hrnec s poklicí se namáčí proto ,aby pokrm měl velmi dobrou chuť maso bylo šťavnaté a chutné
pokud ho nenamočíš stane se, že ti praskne při podlévání

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
iceT

Jo,hrnec ti může prasknout a máš po obědě.Ale můžeš to vyzkoušet.Návod na použití asi není k ničemu,že.
Stane se něco,když strčím mokrou ruku do zástrčky?
Římský hrnec je křehký, a proto si musíme dávat pozor především na prudké změny teplot. Hrnec vkládáme zásadně do studené trouby a teplotu zvyšujeme postupně. Při pečení neodklápíme poklici a v žádném případě maso nepodléváme. A už vůbec ne studenou vodou.
Při vyjmutí z trouby hrnec nepokládáme na studenou podložku. Všechny tyto věci by mohly způsobit praknutí hrnce. Samozřejmě dáváme pozor i na to, abychom římským hrncem zbytečně neklepali a nikam nenaráželi.
http://zena-in.cz/clanek/po­mocnik-jmenem-rimsky-hrnec/kategorie/dum-a-byt

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
salsa verde

před každým

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek