Avatar uživatele
Registrovaný

V jaké úpravě konzumovat šmakouna?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

dá se zapékat s bramborama, použít do salátu,
obalit v těstíčku, grilovat, dát ho do rizota apod.
http://recepty.vareni.cz/…
http://www.stobklub.cz/…
http://zeny.e15.cz/…
http://www.iprima.cz/…
http://smakoun.jidelni-menu.cz /

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Já ho jím jen tak, s rohlíkem/chlebem/knäckebrotem, jak je libo, jen si ho jemně posolím a hrubě opepřím :)
Doplňuji:
Lamalam: ne všechno zdravé musí být hned laskomina, stačí se podívat, koli lidí nejí zeleninu ;) šmakoun se dá přirovnat k sójovému masu, jde o čistou a absolutně tukuprostou bílkovinu, velmi vhodnou pro např. diabetiky.


Avatar uživatele
Zlatý

Zkusila jsem tuto laskominu jenom jednou, od té doby jí nehodlám dobrovolně konzumovat v žádné úpravě.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Stříbrný

Mc Merkurion

Lamalam ten palec je za odvahu,já bych to nezkusil,ale tohodle šmakouna bych zkusil https://cs-cz.facebook.com/…

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.