Totální kolaps PC
Ohledně selhání systému jsem byla nucena použít Upgrade/disk W7 Profesional.Programy i složky se zachovaly,ale nenainstalovalo mi to ovladače zákl.systém.zařízení.Na PC jsme dva uživatelé-já zaheslovaný administrátor.Poradí mi někdo,jestli je možné z prostoru druhého uživatele zadat mé heslo a tím si do svého prostoru ovladače stahnout?
Doplňuji:
Heslo já znám,protože jsem administrátor,ale nevím,kde ho zadat v prostředí druhého uživatele,aby jsem mohla získat oprávnění cokoli měnit v PC.Přes svoji cestu se tam nedostanu,protože nejsou ovladače a obrazovka je černá.
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 0
- Sledovat
- Nahlásit
- Upravil/a
- Před 3548 dny
Diskuze: napište první příspěvek
Sdílet:
Odpovědi:

připojuju se k otázce.Mám Visty, nikdy sem nezjistil kdo je onen zahadný administrátor kterej mně porad neco zakazuje a kde k jeho uctu mam vzit heslo.
- Udělit odpovědi palec 0
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3549 dny

Tak v tomto případě nebude řešení asi vůbec jednoduché. Jestli nemáte oprávnění instalovat ovladače ze svého účtu, tak si nejspíše budete muset sehnat heslo administrátora, nevím, že by to šlo obejít nějak jinak (ale touto problematikou jsem se nikdy podrobně nezabýval, neboť já pracuji výhradně na účtě administrátora). Účet administrátora se vytváří při instalaci samotných windowsů, takže teď je otázka - kdo Vám je instaloval? Ten by měl znát heslo. Zkuste mu zadat taková ty klasická automatická hesla jako admin/administrator/heslo/pass word ... třeba tam je nastavené jedno z nich (ale pozor, jde to i bez hesla) ;) ... jinak toho bez hesla asi opravdu moc nenaděláte :(
- Nahlásit
- Vložena před 3548 dny

Ak druhý užívatel chce "neoprávnene" otvoriť, alebo manipulovať so správcovským priestorom Windows automaticky žiada meno a heslo správcu.
druhá možnosť: správca dočasne pridelí druhému uživatelovi správcovské práva. Potom ich opäť odoberie
- Nahlásit
- Vložena před 3546 dny
Zajímavé otázky v kategorii Počítače a internet
- Poradíte, jak napsat v textu na PC otazník? (5 odpovědí)
- jak napsat na klávesnici otazník (3 odpovědi)
- Jaká značka notebooku je nejlepší? (9 odpovědí)
- Formátování flash disku (5 odpovědí)
- Jak zjistím, kolik wattů mi žere počítač? (3 odpovědi)
- Co a k čemu je velikost alokační jednotky při formátování USB nebo disku? (2 odpovědi)
- Jak se zbavit hučení PC!! (7 odpovědí)
- vrátit počítač o den nazpátek (2 odpovědi)
- Jak poznat jestli mi odešla základová deska nebo zdroj? Nejde spustit. (6 odpovědí)
- Co znamená když mi to ted píše: není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení?? (2 odpovědi)
- Kde je space? (1 odpověď)
- Co dělat, když počítač píše: reboot and select proper boot device? (2 odpovědi)
- Počítač nenačítá SD kartu. Čím to může být? (2 odpovědi)
- Jak mám zjistit typ paměti RAM? (2 odpovědi)
- Jak propojit počítač s televizí? (1 odpověď)
- Jak poznám, který typ RAM mám v PC, Jestli DDR, DDR2 nebo jinou? (2 odpovědi)
- CCleaner- úplné vyčištění disku C (6 odpovědí)
- E-shop kde si můžu sestavit notebook podle představ (3 odpovědi)
- Lze na normální klávesnici psát text azbukou? (2 odpovědi)
- Jak zjistit teplotu disku a procesoru? (4 odpovědi)
- Síťový adaptér Ethernet (1 odpověď)
- Co je to grafická karta se sdílenou pamětí (1 odpověď)
- Kde mám stáhnout mafia 2? Kromě uložto, aby fungovala? Stačí demo ☺ (4 odpovědi)
- Je lepší matný nebo lesklý displej notebooku? (3 odpovědi)
- Proč nefunguje bezdrátová myš? (2 odpovědi)