S nástupem Wordu 365 zmizela z Wordu super užitečná věc – pod pravým posuvníkem byl
KOMU TO TAM PŘEKÁŽELO, kruci?
Lze to nějak VRÁTIT ZPĚT, či to nějak OBEJÍT?
Proč vše dělat NA JEDEN KLIK, když to teď můžete dělat NA ČTYŘI KLIKY,
že? ☹
(Zobrazit → zobrazit → navigační okno + Zobrazit → osnova → zobrazit úroveň → výklopné okénko → úroveň vnoření. ☹
Ale když se snažíte tam dovolat – tak „propípáte“ na spojovacím automatu v ústředně PŮL DNE – a nespojí vás stejně s nikým kompetentním.
Díky moc za každou radu!
Proč všechny dobré věcí musejí vždy JÍT K ĎASU? ☹
Je pro někoho přechod na Word 365 KROKEM VPŘED?
Mohu vědět, z čeho přesně zde mám mít radost?
Kromě toho, že mně vyděračsky -bez jakéhokoli varování –
zastavil – a nepustil mne na mé soubory, dokud NATVRDO KARTOU a HNED
NEOBNOVÍM LICENČNÍ POPLATEK? ☹ ☹ ☹
To jsou přece normální GANGSTERSKÉ VYDĚRAČSKÉ METODY !?
Co kdybych zrovna neměl kartu? Co kdybych šel zrovna na jednání a prezentaci – a teď by na monitoru vyskočilo „VAŠE LICENCE PRÁVĚ SKONČILA – ŠEVČE ZAPLAŤ!“ ☹
Ještě jednou – díky moc za rady …
Upravil/a: HarpPlayer
Zajímavá 0 před 63 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Nikdo tě nenutí, přecházet na verzi Office, která ti nevyhovuje. Je mnoho jiných, různých funkčních starších verzí.
0
před 62 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je tak trochu zvláštní, jak Microsoft občas „zjednodušuje“ své produkty a funckionalitou to někdy trpí. Tady pár rad, jak se s touto situací vyrovnat:
Na adresu přechodu na 365 – záleží na konkrétních potřebách uživatele. Někteří lidé ocení možnost mít dokumenty dostupné odkudkoli a s jakýmkoli zařízením, zatímco jiní mohou dát přednost starší, jednorázové verzi, která nemá žádné měsíční platby.
Na adresu blokace souborů – tohle je opravdu nepříjemná situace. Bohužel je to součást Microsoftovy politiky pro Office 365. Když končí licenci, software přechází do režimu pouze pro čtení.
Jednou z možností by mohlo být přechod na jiný textový editor, který tyto tlačítka/puntíky má. Například OpenOffice nebo GoogleDocs jsou populární alternativy a jsou zdarma. V případě OpenOffice si můžete i seřadit tlačítka podle svých potřeb a tlačítko pro další/předchozí hledání tam je.
0
před 62 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Je to očíslované – zkuste říct, čemu na jednotlivých otázkách
nerozumíte?
Možná jsem se vyjádřil nějak NEJASNĚ …
Bedy | 1528 | |
Michal Kole | 1199 | |
led | 1169 | |
Hlada | 1133 | |
mosoj | 1124 | |