Avatar uživatele
Registrovaný

Teploměr - pomocník vaření.

Dobrý den,víte na co všechno se dá použít teploměr na maso?Já vím akorát o měření teploty při přípravě rozbífu v troubě,nenapadá mě další využití.
Děkuji Libuška

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Elektronický teploměr na potraviny je vhodný k měření teploty při pečení a vaření masa. Umožňuje dosáhnout správnou teplotu uvnitř masa, takže nedojde k jeho přepečení. Jen tak se Vám podaří uchovat masu jeho správnou chuť a šťavnatost. Teploměr lze využít pro všechny druhy masa (vepřové, hovězí, telecí, jehněcí i zvěřinu). Lze jej také použít pro kontrolu teploty již vařeného jídla. Možnost nastavení hodin pro odečítání času při pečení. ALARM funkce pro docílení nastavené teploty nebo pro odečítání nastaveného času.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1206
Zlatý annas 1093
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 686
Zlatý Kepler 649
Zlatý iceT 546
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 475
Zlatý quentos 454
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.