Avatar uživatele
Registrovaný

Teploměr - pomocník vaření.

Dobrý den,víte na co všechno se dá použít teploměr na maso?Já vím akorát o měření teploty při přípravě rozbífu v troubě,nenapadá mě další využití.
Děkuji Libuška

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Elektronický teploměr na potraviny je vhodný k měření teploty při pečení a vaření masa. Umožňuje dosáhnout správnou teplotu uvnitř masa, takže nedojde k jeho přepečení. Jen tak se Vám podaří uchovat masu jeho správnou chuť a šťavnatost. Teploměr lze využít pro všechny druhy masa (vepřové, hovězí, telecí, jehněcí i zvěřinu). Lze jej také použít pro kontrolu teploty již vařeného jídla. Možnost nastavení hodin pro odečítání času při pečení. ALARM funkce pro docílení nastavené teploty nebo pro odečítání nastaveného času.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.