Avatar uživatele
Registrovaný

Teploměr - pomocník vaření.

Dobrý den,víte na co všechno se dá použít teploměr na maso?Já vím akorát o měření teploty při přípravě rozbífu v troubě,nenapadá mě další využití.
Děkuji Libuška

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Odpovědi:

Avatar uživatele

Elektronický teploměr na potraviny je vhodný k měření teploty při pečení a vaření masa. Umožňuje dosáhnout správnou teplotu uvnitř masa, takže nedojde k jeho přepečení. Jen tak se Vám podaří uchovat masu jeho správnou chuť a šťavnatost. Teploměr lze využít pro všechny druhy masa (vepřové, hovězí, telecí, jehněcí i zvěřinu). Lze jej také použít pro kontrolu teploty již vařeného jídla. Možnost nastavení hodin pro odečítání času při pečení. ALARM funkce pro docílení nastavené teploty nebo pro odečítání nastaveného času.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1191
Zlatý annas 1075
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 672
Zlatý Kepler 631
Zlatý iceT 545
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 474
Zlatý quentos 453
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.