Avatar uživatele
Stříbrný

Teď jsem dostal kapra. Znáte nějaký dobrý, rychlý recept - kromě podkůvek?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Vynechám očištění a porcování.Pro mne je nejlepší úprava,máslo,sůl,drcený kmín,a šup stím na pánev. Přeji dobrou chuť,při jakékoliv úpravě.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Jen tak na kmínu,osolit pokmínovat a dát na tuk na pánev.


Avatar uživatele
Stříbrný

Mužete seříznout filety, péci na kmíně a másle s kolečkem citronu s kůrou. Obalit v mouce a paprice a opéct na oleji. Naložit do nálevu z deka a bílého vína přidat cibuli a vařenou zeleninu. Týden nechat v marinádě odležet.Až mi kapou sliny zítra jsu schánět nějaké ryby dělávali jsme to z mořských štik.


Avatar uživatele
Pokročilý

Já Vám radši pouze popřeji "Dobrou chut ", protože s mými rady byste nikam nepošel ;)

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.