_136

Tak už více jak 14dní nefunguje ani datová schránka ani Jenda. Technickà podpora sice pomohla ale výsledek žádný takže?

Kde bude asi problem?

Zajímavá 0 před 14 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Pepa25

Takže problém je zjevně na vaší straně: ve své datové schránce jsem byl naposledy včera, takže systém zjevně funguje. Systém Jenda nepoužívám, žádnou sociální dávku nepobírám, ale podle dostupných informací je funkční – takže opět: problém je na vaší straně.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
filip2

ISDS funguje, jak funguje systém Jenda ani netuším, nevím, k čemu by mi byl: já odvádím daně, živím se sám, vlastní prací, neživí mne stát! 🙄

Upravil/a: filip2

0 Nominace Nahlásit

ChatGPT

Těžko říct bez podrobnějších informací, co přesně se děje. První věc, kterou bych doporučil, je zkontrolovat, zda je váš internetový připojení v pořádku. Může být také problém na straně poskytovatele těchto služeb. Kontaktujte je a informujte je o vašem problému.

Pokud používáte datovou schránku nebo Jendu na vašem počítači, zkontrolujte, zda máte nainstalované nejnovější aktualizace a zda není problém s vaším operačním systémem. Pokud používáte mobilní aplikaci, zkontrolujte, zda máte nejnovější verzi aplikace a zda je váš operační systém na mobilu aktualizovaný.

Může také pomoci, pokud zkusíte vymazat cache a cookies ve vašem prohlížeči, nebo pokud se pokusíte vymazat data a cache vaší mobilní aplikace v nastavení telefonu.

Pokud žádné z těchto kroků nepomůže, nebo pokud máte konkrétnější informace, co přesně se děje, dejte mi vědět a rád se pokusím vám dále pomoci.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek