Avatar uživatele
Alesh

Tak kdo si dáte? 😉

http://letecka­posta.cz/396157348

Za týden je načnu. Jinak recept i další tipy viz moje otázka: http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/nemate-nejaky-super-recept-na-nakladany-hermelin … akorát ty čerstvé byliny jsem nahradil provensálským kořením. No, už se těším … 😉
Doplňuji:
Dobře no, píšu si:

1 ks hanulka, 1 ks briketka 😉
Sůwičko, to jsou afričtí chrousti, když nesníš ty je, snědí oni tebe! 🙂
barbalana si tedy škrtám, ví prd co je dobrý, aspoň neubude! 😉

Upravil/a: Alesh

Zajímavá 0 před 4145 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Sůwa

Co jsou ti černí brouci? Ještě jsem to nikdy nezkoušela, ale možná…
Doplňuji:
Já to tušila, že to budou takový ňáký potvory 🙂

Upravil/a: Sůwa

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Jestli to černý jsou olivy,tak tím mne nepohostíš!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Myslím, že jsi udělal s tou sušenou směsí dokonce lépe. Je daleko intenzivnější a má větší grády než čerstvé byliny, kterých bys pro stejný efekt musel použít víc a ještě je nejdřív dát (pro spravné uvolnění aroma) do nahřátého oleje.
Vypadá to fakt luxusně a zároveň jednoduše – to bývají největší pochoutky. A ty černé olivy…bomba… Hned bych byla ve frontě s vidlí…:-))

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Bude to lahoda

Doplňuji:
aspoň na mne víc zbyde- černý olivy miluju

Upravil/a: hanulka11

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Damiana

Aleshi, máš tu konkurenci!:-))
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/tak-kdo-si-date-ii-d

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

ale prd, to je doplněk, zvládnu sežral obojí!

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

Sice ne recipročně, ale nabízím předpis na pikantní špekáčky :
1/2 kg točeňáku, nebo špekáčků + 4 cibule nakrájet na kolečka.
Nálev :
4 lžíce octa + 4 lžíce oleje + 4 lžíce plnotučné hořčice + 4 lžíce worcestru + 4 lžíce kečupu + 8 lžic vody + podle chuti chilli + sůl.
Zalije se ještě teplým nálevem, takže se dá konzumovat druhý den, ale vydrží v lednici i měsíc ( mně tedy ne ). Dobrou chuť!

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

půl kila točeňáku, tak to dobrou chuť! 😉

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Sůwa

To víš, já už jsem starší, ale i dneska se dají sehnat slušné aspoň ty špekáčky. On ten nálev taky ledacos napraví 🙂

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

Damiano, pozdě, už jsem to uzavřel! 🙂 … Ledaže bys nabídla něco recipročně. Nabídneš něco recipročně, hm? 😉

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Damiana

No koukám, že už jsi tomu a tamté dal a na mě se zase nedostalo…mlsný člověk ale nezapomíná…Но, погоди!:-))

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

No, je pravda, že už jsem dal kdejaké, no 🙂

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Damiana

🙂 Jo…a můj recept sis evidentně ani nepřelousknul…:-(
http://www.od­povedi.cz/otaz­ky/nemate-nejaky-super-recept-na-nakladany-hermelin

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

Ale louskl, princezno, když já chtěl udělat pořádnou nakládačku. 🙂

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Damiana

V tom případě ti do budoucna mohu poradit tak akorát Houby.:-) (Ale stojí za to!:-))

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Alesh

nakládaný? 😉

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Damiana

S octem!:-)))

před 4145 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek