anonym
Sundat si boty při letecké havárii?
Před letem nám letušky dávají bezpečnostní instrukce a radí, abychom si v případě havárie nebo něčeho podobného, sundali boty a zastrčili je pod sedadlo. Proč?
Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 2Pro koho je otázka zajímavá? Nikča, Jirka
- Sledovat
- Nahlásit
- Před 3542 dny
Diskuze: 1 příspěvek, nejnovější před 426 dny
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Z vlastních zkušeností mám, že to české ani anglické letušky nic takového neříkají. Ale letám pouze po evropě.
Nicméně jsem si jednou pročítal brožuru o nouzových přistáních.
A zmínka obuvi tam byla v případě havarie do moře. Přecijenom bez bot se lépe plave.
Možná i v případe kalsické havarie se vám z letadla v případě přežití lépe dostane bez lodiček na podpadku než s nimi.
- Udělit odpovědi palec 3 Kdo udělil odpovědi palec? frankie, jajaja, Jay, Komodita, KateBeckett
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3542 dny
Další odpovědi:

toe "syndrom vyzutych bot" .o) nevim proc,ale lidi pri havarii(auto,moto,letadlo)si proste sundaji boty....kamarad mel auto havarii a rikal, ze kdyz spolujezdce odvazela sanitka, tak nemel boty, pritom mu je nikdo ze zachranaru nesundaval.....mno proc to ale hlasi v letadle, kdyz sou pak boty vsude kolem nevim .o)
- Udělit odpovědi palec 0 Kdo udělil odpovědi palec? Musuko, GangstaHelper, jajaja
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Vložena před 3542 dny
Diskuze: 1 příspěvek, nejnovější před 426 dny
Diskuze k otázce

Jan Kunčar
Není to proto, aby při nouzovém opuštění letadla po skluzavce boty tuto skluzavku neroztrhly? Potom by z ní ušel vzduch a neplnila by svou funkci.
- Vložena před 426 dny
- Nahlásit závadnou diskuzi
Zajímavé otázky v kategorii Cestování
- Jaká je zkratka Libereckého a Královéhradeckého kraje? (2 odpovědi)
- Říká se ve světě něco o Češích? (9 odpovědí)
- Kde najdu slovenskou ambasádu? (3 odpovědi)
- Jaký je časový rozdíl mezi ČR a Kanadou? (5 odpovědí)
- Placená dálnice D1 a D2 (1 odpověď)
- Praha - Letňany autobus (4 odpovědi)
- Měsíčník na autobus (1 odpověď)
- jaké jízdenky jsou pro studenty po Praze i mimo ni v době prázdnin? (2 odpovědi)
- Sundat si boty při letecké havárii? (2 odpovědi)
- Jaké zajímavosti byste doporučili navštívit během 1 dne v Plzni? (5 odpovědí)
- Cena měsíční jízdenky po Praze a do pásma 1 (1 odpověď)
- Kde se nachází Tramtárie? (3 odpovědi)
- Jak si zařídit průkaz že mi je 15 na slevu jízdného na autobus? (2 odpovědi)
- Zítra se chystám na vyjížďku, na motorce, kam by jste mně navedli, kde se mám jet podívat? (12 odpovědí)
- cena psa ve vlaku (2 odpovědi)
- Kdy na Kapverdy? (2 odpovědi)
- Doporučte mi, prosím, jaké zvolit slušné parkoviště při odletu na dovolenou z Prahy? (3 odpovědi)
- Jakéjsou nejlidnatější státy? (1 odpověď)
- Komu patrí Antarktída? (3 odpovědi)
- Patří Gibraltar pod Afriku, nebo je samostatný ? (1 odpověď)
- Kde najít Japonský symbol: Stoupající drak? (2 odpovědi)
- Kolik klientů odletělo s Alexem na dovolenou do Turecka v loňské sezóně 2010? (1 odpověď)
- Jaké máte zkušenosti se slévomaty? Který z nich je nejlepší? (wellness pobyty) (2 odpovědi)
- Ahoj,chci se zeptat!jak se dostanu z Praha černý most do nemocnice motol děkuji. (1 odpověď)
- Proč Student Agency tiskne daňový doklad na druhou jízdenku a nevytiskne vše na jednu jak to dělají jiní dopravci? (1 odpověď)