Avatar uživatele
Registrovaný

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Lze přírodní sladidlo stévii sladkou použít při pečení DIA zákusků?

Stévie a pečení

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Ano, lze. Dávkování si ale musíš odzkoušet.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Stévie je pro diabetiky neškodná - a je stabilní do cca 250°C, takže ano...
;-)


Avatar uživatele
Zlatý

Samozřejmě lze. Používá se běžně a je výhodnější, než jiná sladidla, vzhledem k tomu, že je to sladidlo přírodní. :-)

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Bronzový

ptáč

Pozor na sladidla se stévií v názvu. Kolikrát jsou to umělé cukry s fruktózou s dodatkem stévie.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Zdraví

Zlatý Drap 1709
Zlatý mosoj 1515
Zlatý marci1 1343
Zlatý annas 1045
Zlatý hanulka11 1030
Zlatý gecco 796
Zlatý briketka10 743
Zlatý quentos 731
Zlatý iceT 572
Zlatý arygnoc 499

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.