Avatar uživatele
Registrovaný

Stánek s gril.klobasami a točeným pivem -jaká jsou kritéria?

Dobrý den, jen přes léto bych si chtěla udělat stánek s gril.klobásami a pivem,zajímalo by mne, jaký všechny povolení potřebuji? Kdyby se klobásy dávaly na tácek na jednou použití a piva do kelímků, jaké jsou kritéria z hygienického ústavu, hlavně co se týče vody? Mockrát děkuji za odpověd!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Na serveru podnikatel.cz vyšel pěkný článek. Nevím zda to platí ještě, zda nenastala nějaká legislativní změna http://www.podnikatel.cz/…

 

Otázka nemá žádné další odpovědi.

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Právo a zákony

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Právo a zákony

Zlatý Drap 1896
Zlatý standa 1248
Zlatý ivzez 744
Zlatý mosoj 665
Zlatý gecco 507
Zlatý led 485
Zlatý zzzzz 450
Zlatý Michal Kole 436
Zlatý marci1 407
Zlatý arygnoc 385

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.