Avatar uživatele
anonym

Stánek s gril.klobasami a točeným pivem -jaká jsou kritéria?

Dobrý den, jen přes léto bych si chtěla udělat stánek s gril.klobásami a pivem,zajímalo by mne, jaký všechny povolení potřebuji? Kdyby se klobásy dávaly na tácek na jednou použití a piva do kelímků, jaké jsou kritéria z hygienického ústavu, hlavně co se týče vody? Mockrát děkuji za odpověd!

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? dudu před 4842 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Michal Kole

Na serveru podnikatel.cz vyšel pěkný článek. Nevím zda to platí ještě, zda nenastala nějaká legislativní změna http://www.pod­nikatel.cz/clan­ky/chci-si-zalozit-prodejni-stanek-s-obcerstvenim/

0 Nominace Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek