Avatar uživatele
Bronzový

Stačí mít vodu při vaření vajec do 3/4 jejich výšky, aby se dobře celé provařily a nehrozila salmonelóza?

Nebo musí být celé zatopeny?

Jde mi o rychlejší přípravu a taky o úsporu vody.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Otázka ještě nemá žádnou odpověď.

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1217
Zlatý annas 1102
Zlatý hanulka11 985
Zlatý marci1 695
Zlatý Kepler 676
Zlatý iceT 547
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 476
Zlatý quentos 455
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.