Avatar uživatele
Bronzový

Stačí mít vodu při vaření vajec do 3/4 jejich výšky, aby se dobře celé provařily a nehrozila salmonelóza?

Nebo musí být celé zatopeny?

Jde mi o rychlejší přípravu a taky o úsporu vody.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Otázka ještě nemá žádnou odpověď.

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1272
Zlatý annas 1153
Zlatý hanulka11 985
Zlatý Kepler 741
Zlatý marci1 723
Zlatý iceT 558
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 486
Zlatý quentos 459
Zlatý mosoj 408

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.