Avatar uživatele
Registrovaný

Smažený sýr vždy vytéká!

proč mě vytéká sýr při smažení i když ho dvakrát obalím v trojobalu?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Bronzový

Pomáhá mi jednoduchá finta! Dávám obalené porce na 20 minut do mrazáku a pak teprve sýr smažím. Nikdy nevyteče!!! Vyzkoušejte samy :-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Smažák se musí opéct rychle, pak nevyteče.


Avatar uživatele
Pokročilý

NA SMAŽENÝ SÝR JE JEDNO KOLIK OBALŮ DÁTE, ALE POKUD HO SMAŽÍTE PŘÍLIŠ DLOUHO TAK VYTEČE VZDYCKY. SMAŽIT OPATRNĚ DO ZLATOVA, DOBRÉ JE NA CHVILINKU PŘED SERVÍROVÁNÍM DODĚLAT V MIKROVLNCE. PŘI TOMHLE PLATÍ-MÉNĚ ZNAMENÁ VÍCE.

Zdroj: LETNÍ BRIGÁDA

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1217
Zlatý annas 1102
Zlatý hanulka11 985
Zlatý marci1 695
Zlatý Kepler 676
Zlatý iceT 547
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 476
Zlatý quentos 455
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.