Avatar uživatele
zjentek

Slyšeli jste někdy o výrobě tekutého kouře macerováním částí ořechovce?

Doneslo se mi, že pravý kvalitní americký tekutý kouř je vyráběn pomocí příměsí macerátů z ořechovice. Je to hoax? Anebo spíše kachna? Čemu věřit?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2086 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Tuhle informaci jsem nikde nezjistil a pokládám to za nesmysl. Macerováním se nedá získat uzenou chuť a vůní. Co vím, tak tekutý kouř se vyrábí spalováním dřeva a kondenzováním dýmu ve vodě. Nejčastěji to bývá bílý ořech hickory, případně javorové, třešňové a jabloňové dřevo.
https://www.zbo­zi.cz/hledani/?q=te­kut%C3%BD%20kou­%C5%99#utm_sou­rce=search.sez­nam.cz&utm_me­dium=hint&utm_con­tent=items-opesBB&utm_ter­m=tekut%C3%BD%20­kou%C5%99

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek