KarelN

S čím vám nejvíce pomohly rady od AI?

Mám na mysli jakoukoliv AI: Grok, Gemini, ChatGPT …

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? paul1, Muso, OmylCZ před 19 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
elkon

Nepoužívám AI. Zatím nepotřebuji a není to dosud spolehlivé.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Hofmanm

Nemohl jsem něco najít (na netu) nebo přijít něčemu na jméno…

0 Nominace Nahlásit

da ny

Články a školní práce nepíši.
Prezentace si vypracovávám sama (když je třeba).
Ve vyhledávači, mi vyběhne, jako první, přehled od AI.
Cíleně ji nepoužívám, obejdu se bez ní.
Někdy pročtu vyhledaný, souhrnný přehled informací.
Pomáhá mi jen v tom, že uvádí i vytipované odkazy, ze kterých čerpala (Google).
Obešla bych se bez ní. Jen když chvátám, shrne mi, třeba složení, podíl složek u některých výrobků, potravin. Způsob zpracování, pracovní postup . zevrubný přehled. Nejraději si hledám vše sama (když už něco potřebuji).

0 Nominace Nahlásit

Dochy

Vyjímečně…
Když jsem hledal konkrétní technickou informaci a ofic manuály mlčely, copilot to dokázal někde vyštrachat. Samozřejmě jsem si výsledek ověřil alespoň prakticky, když z ofic. materiálů to nešlo.

Jinak vzhledme ke sklonům dnešních rádobyUI nekriticky tvrdit „to vím naprosto jistě“ se na ně nespoléhám a využívám minimálně a velice opatrně.

0 Nominace Nahlásit

Fyzik

Agentní programování 70 %. Výsledky dneska naprosto revoluční. Napojení na aplikace, správa chytré domácnosti, správa měho PC.
Maily si vyřizovat nenechávám, ale na repetitivnější práci s nimi si to dokážu představit.
Hluboký fact based vhled do problematik, co se špatně googlí – třeba hledat něco ohledně zdraví v češtině, to je fakt bída. Rychlé lokální informace, které se špatně hledají, třeba jaké pravidelné linky létají z brna nebo jak se platí parkování v Miláně. Překlady. Základní psychologie. Platím si Claude.

0 Nominace Nahlásit

Pisatel

AI používám opravdu každý den a hodně, ale co se týče rad od AI, byl bych opatrný. Čím víc je dotaz specifický, téma méně běžné a čím víc detailní odpověď potřebujete, tím je větší pravděpodobnost, že bude halucinovat. Viz. video od Anthropicu, kde to vysvětlují: https://www.y­outube.com/wat­ch?v=005JLRt3gXI . Osobně se snažím dodat co nejvíce kontextu a dat a nechat si různé AI (Claude, Gemini, ChatGPT) navzájem kritizovat výstupy. Pokud už dojdu k zajímavým závěrům + má to nějaký větší dopad na můj život, zdraví, peníze atd., tak si ty informace ještě ověřím v autoritativních zdrojích na Internetu. Mimochodem – je slušný rozdíl v kvalitě odpovědí mezi placenou a neplacenou verzí. Placené jsou mnohem lepší a zpracují nahrané podklady do větší hloubky a precizněji.

0 Nominace Nahlásit

Rocker

Zatím jí nepoužívám,ještě jsem jí nepotřeboval😀

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek