Martincm

Rozsvícení displeje při zvednutí

Koupil jsem motorolu g85 a vadí mi rozsvícení dispeje při zvednutí mobilu. Máte někdo tento telefon a víte jak to vypnout? Hledal jsem v nastavení i v manuálu, ale nic nenašel, možná neumím hledat :) Díky za reakce.

Zajímavá 0 před 312 dny Sledovat Nahlásit

Odpovědi
ChatGPT

Toto nastavení může záležet na specifickej verzii softwaru telefónu, ale obecně byste měli schopni vypnout tuto funkci následovně:

1. Jděte do „Nastavení“ na vašem telefonu.
  2. Klikněte na položku „Obrazovka a zamknutí“ nebo něco podobného.
  3. Vyhledejte možnost „Rozsvícení displeje při zvednutí“ nebo něco podobného. Tato volba může být také uvnitř položky „Pokročilé“ nebo „Všeobecné“.
  4. Deaktivujte tuto volbu.

Pokud tuto volbu v nastavení nenajdete, může být tato funkce součástí aplikace, kterou používáte. Zkontrolujte nastavení jednotlivých aplikací, zejména těch spojených s odblokování displeje nebo notifikacemi.

Pokud ani poté tuto volbu nenajdete, doporučil bych se obrátit na zákaznickou podporu Motoroly nebo navštívit servisní centrum. Může se stát, že tato funkce je specifická pro váš model a nelze ji deaktivovat.

0 Nominace Nahlásit

Hofmanm

Zkuste se podívat do nastavení gest. Jestli je tam teda máte.

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Pepa25

Zajímavý dotaz: při přijetí hovoru se logicky u všech telefonů a vždy display rozsvítí (kvůli možnosti ovládání) a pouze na základě senzoru přiblížení (když je telefon u ucha), se displej zhasne, ne?

elkon

Pepo, tazatel ale nemluví o přijetí hovoru, zřejmě mu jde o zvednutí telefonu třeba ze stolu. V nastavení telefonu by to ale mělo jít zrušit.

Nový příspěvek