Nejspíš se mi podařilo sníst něco špatného a trpím bolestí břicha. Nemáte nějakou radu na podrážděný žaludek krom černého čaje ??
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
| Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? kropitko, annas, anonym, pekynka před 5604 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Jak radí pekynka,to fakt funguje a někdy mátový čaj…zrovna jsem si ho udělala.
| 0 Nominace Nahlásit |
Mně doktorka rovněž doporučila proti nevolnosti Coca-Colu. Pomohla. Jenže teď mě trochu od jejího pití odrazuje to, že výborně odstraňuje rez stejně jako Sitol. Takže nevím, která látka má účinek nejen na zdraví, ale i na čištění předmětů.
Ani kmín, tyminán, případně majoránka nejsou špatná kombinace.
Jindy jsem pila žaludeční bylinkový čaj. Ne vždy všechno zabírá.
| 0 Nominace Nahlásit |
Vychlazená – ale hodně Coca- Cola po lžičkách. Radíme to maminkám malých dětí. Studená kola působí jako obklad a obsahuje kofein a cukr takže schvácené, vyzvracené děti po ní maličko ožijí, dodá energii.
| 0 Nominace Nahlásit |
SOUHLASÍM S PANÍ PEKYNKOU.JEŠTĚ JE DOBRÉ Z TÉ COCA COLY UDĚLAT V MRAŽÁKU LEDOVÉ KOSTKY A POMALU JE CUCAT.TAKÉ JE NA TYTO POTÍŽE VYNIKAJÍCÍ ČAJ stomaran,KTERÝ ZAKOUPÍTE V LÉKÁRNÉ.PŘEJI BRZKÉ UZDRAVENÍ.---ZAJ-PO
Zdroj: ZNALOSTI
| 0 Nominace Nahlásit |
Skus si sparit koreni-tymian s kminem zalej horkou vodou 10 minut louhuj,sced a popijej.Mne to pomohlo.Muzes i popijet preventivne.
| 0 Nominace Nahlásit |
Radil bych černé uhlí3× denně alespoň 5 tablet další dny dávky snižte na 2tablety denně atd. Poměrně dost pijte,ne minerálky a to dost chlazené tekutiny.Pomalu ,ale vzhedem k počasí hodně třebe i vody z kohoutku.Na závěr mátový čaj.Ale ten teplý a čerstvý.Hodně zdraví přeje Michal.Je možné,že příčina bude v počasí:úpal?
| 0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvek| Drap | 3459 | |
| annas | 2020 | |
| marci1 | 2018 | |
| Kepler | 1902 | |
| mosoj | 1778 | |
| da ny | 1505 | |
| zjentek | 1270 | |
| elkon | 1091 | |
| hanulka11 | 1028 | |
| quentos | 960 |