Avatar uživatele
Pokročilý

Rádi dávate ocet do omáček,nebo ne?A jestli ano tak jaký?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Do všech na sladkokyselo - svíčková, rajská, koprovka apod. - to je jasné, a to klasický kvasný.
Jinak často používám balsamico, vinný bílý s estragonem a malinový - ale ty hlavně do salátů a na dresinky.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Do kyselých omáček přidávám ocet nebo citronku, citrónovou šťávu. Do koprovky a svíčkové je výborné nastrouhat i trochu citronové kůry, do těchto dvou jenom citronovou šťávu. Ovocné octy používám spíše do zálivek na saláty.


Avatar uživatele

Do koprovky ocet obyčejný kvasný,přidávám ho do odstavené omáčky,zahřeju ho v mikrošce,tak dvě lžíce,podle chuti,omáčka se tak poté nesrazí.Svíčková citrón,do klasických salátů,jako je okurkový,rajčatový dávám ocet.Jiné saláty,podle druhu,balsamico,citrón.S balsamikem jsem měla špatné zkušenosti,než jsem se naučila ho používat,to bylo škody!


Avatar uživatele
Zlatý

Ocet dávám jen kam patří.Například čočka,houbová,koprovka,zelí a další.


Avatar uživatele
Pokročilý

Ocet už vůbec, spíš balsamico...

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Aktuality a zábava

Zlatý Drap 4661
Zlatý hanulka11 2790
Zlatý led 2575
Zlatý briketka10 2351
Zlatý annas 1950
Zlatý quentos 1595
Zlatý iceT 1539
Zlatý tom004 1522
Zlatý dědapetr 1472
Zlatý mosoj 1462

Zobrazit celkový žebříček

Kategorie otázek

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.