Avatar uživatele
anonym

Pukající párky…

Pukají při vaření jen nekvalitní nebo kvalitní? V nekvalitních je škrob, mouka a peří, je možné že když to nasákne vodou tak to střívko praskne. Masový párek by neměl mít důvod prasknout když neobsahuje nasákavé materiály.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 5Pro koho je otázka zajímavá? BENYTA, anonym, kapka, flodur, iceT před 4841 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
anonym

I ty kvalitní párky,špekáčky i buřty za komoušu pukaly a byly kvalitní.Nesmí se vařit,jen v horké vodě ohřát.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Potvrzuji odpověď kolegy barbakana. Můj otec byl mistr řeznický a uzenářský a často jsem mu asistoval při výrobě uzenin, jelit a jitrnic. Všechny tyto výrobky se tzv. ovářely a na dotaz jak má být voda teplá, otec v legraci odpovídal, že přesně 78,5 stupně.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek