Avatar uživatele
Pokročilý

Prosim o radu nebo recept...

Dobry den, potrebovala bych radu. Delam orechovy dortik a v receptu je napsano, ze hotovy moucnik se potre parizskou slehackou. Ale ja mam obavy, ze to nevydrzi. Ze to nebude jako kdyby krem ale ze se to po nejake dobe zmeni zpet v tekutou slehacku ktera se bude muset znovu naslehat ale kdyz de to vsakne do dortu tak jsem v ...

A nebo jestli znate nejaky jednoduchy rychly recept bez vajicek a specialnich ingredienci...?

DEKUJI ;)

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Nedávno jsem šlehala pařížskou šlehačku koupenou , prodává se v krabičce 0,5l perfektně se ušlehala a byla velmi tuhá ještě za dva dny.
To už není jako dříve,kdy jsme si pařížskou šlehačku vařily. Sice byla také tuhá - ale tohle je bez jakékoliv přípravy.
Takže se neboj , moučník se povede .

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Pařížská šlahačka vydrží tuhá. Neboj se, že Ti zřídne.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 373

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.