Jak jsi došel, k tak blbému závěru?
Vždyť se vyrábějí (Infinix) a solární nabíječky také.
Oni budou, tak čekat na tvou radu, kam mají solární nabíjecí panel, na
telefonu umístit 😄
| 0 Nominace Nahlásit |
Nesmysl, proč na zadní panel, když mobil nosíš někde v kapse? Solární nabíječky stačí.
| 0 Nominace Nahlásit |
To je otázka, zase! 🙄 Jsi byl rok zavřený ve sklepě, nebo co??? 🤪😵💫😂
Jakou využitelnou plochu má zadní strana telefonu? Kolem 110 cm2, maximálně! Použitelná solární nabíječka, co dává výstupní výkon až 10W, má plochu kolem 890 cm2.
Theorie. V praxi ti každý nomád a cestovatel potvrdí, že jo, že ty solární nabíječky dodávají, cca, ten výkon, jak tvrdí výrobce, ale jenom na přímým slunci, za jasného slunečného dne.
Když je deka, jsi někde v horách a ve stínu, tak jejich výkon klesá, a to tak že značně a velmi. Z 10W máš, najednou, 1–2W, někdy ani to ne.
Nabíječka 1, nebo 2, W je ti k modernímu smartphone úplně k ničemu. Ten mobil má takový odběr, i jen v pohotovostním stavu, že ho tím nedobiješ, jenom zpomalíš vybíjení.
A to se bavíme o telefonu s podvozkem, jo, jak byl sovětský mobilní telefon první generace: fungoval perfektně, akorát na jeho mobilitu jsi potřeboval dva silné chlapy, aby s tím mobilem, jeho podvozkem a bateriemi že ZILu pohnuli. 🤣😂
Pokud bys na normální telefon, na záda, umístil nějaký solární panel, tak jeho nabíjecí výkon bude tak minimální, že bude úplně k ničemu.
Druhá věc: k čemu? Dneska koupíš telefon, co se nabije za 7 minut, má 260W nabíječku. Já mám nabíječku 90W a běžně nabíjím telefon kolem půl hodiny. Proč bych takovou píčovinu měl chtít? 🙄 Já nechodím tam, kde není proud na tak dlouho, abych tohle potřeboval řešit. A cestovatel si koupí alespoň nějak funkční solární nabíječku – na kolo, na záda, atp.
Prostě, řešíš nesmysly.
|
0
před 91 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Kecy.
Některé mají.
Ale:
Něco to stojí, je to další kur*ítko, přínos pro většinu uživatelů
bude minimální.
|