Avatar uživatele
Zlatý

Proč se nevyrábí zelenina, která chutná jako čokoláda?

Genetičtí inženýři pěstujou lidský ucha na myších a dělaj fosforeskující čuníky, tak proč neupravěj třeba zeleninu, (když pořád všude slyším jak sme obézní, že žerem nezdravě a jaký máme srdeční choroby) aby chutnala jako čokoláda? To přece nemůže bejt tak těžký ne?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Jo, a pěstitelé kakaa by byli bez práce. Osobně bych se raději přimlouval za zeleninu a brambory s chutí bůčku.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Pokročilý

Rajčata maji taky geny z ryb a nechotnaji po rybě.
Tak si tu zeleninu namoč o čokolády a budeš na tom lip než kdybys jedla jen čokoládu a pokud budeš jist kvalitni z kakaa tak z ni ani moc neztloustneš.

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

bolak

Drap: a kakao by zase mohlo chutnat jako svíčková

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Věda

Zlatý annas 2909
Zlatý quentos 1373
Zlatý mosoj 1336
Zlatý Drap 1032
Zlatý gecco 658
Zlatý led 636
Zlatý hanulka11 627
Zlatý Kepler 589
Zlatý marci1 582
Zlatý Lamalam 553

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.