Avatar uživatele
Zlatý

proč se kostky másla dneska tak divně balej?

..to to máslo nemůžou zabalit tak, abych to dokázal rozbalit i já?
Doplňuji:
Funna: tak tomu nevěř!!!

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Stříbrný

klasické máslo se balí stejně už min. 30 let...tak jaképak dneska???
Doplňuji:
nemám důvod nevěřit svojí paměti....zatím ještě senilní nejsem...dokonce dřív byl obal ještě chatrnější a víc se trhal a pak to nešlo zabalit, proto jsem používala na máslo plastovou "vaničku" s krytem, který dneska už používat nemusím...

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Protože dneska divně balej úplně všechno - kvůli nařízením EU. Dokonce i zeleninu do igelitu, nenechaj jí ani škvíru na dejchání, a pak se lidi divěj, že to plesniví.


Avatar uživatele
Zlatý

Máslo používám docela často - a bez problému...

Není to rukama?
;-)
Doplňuji:
Funna - já používám nerezovou - a používám ji dodnes, protože se nestane, že bych ji - narozdíl od obalu másla, při krájení másla prořízl...
;-)


Avatar uživatele
Pokročilý

Ani jsem si nevšimla, že by se dneska máslo divně balilo. No, včera to balili ještě normálně, ne?

 

Diskuze k otázce

Avatar uživatele
Zlatý

zjentek

Funna: třeba jsi jenom "ještě málo viděla" ..možná ti to nafotím

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 902
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 514
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 464
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.