Avatar uživatele
Bronzový

Proč se do friťáku dává tolik oleje ?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Protože potravina musí v oleji plavat, být ponořená. Můžeš si koupit menší friťák, ale zas toho moc neuděláš, ale bude tam oleje méně.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Kolik - "tolik"??
;-)
Fritování spočívá v tom, že do horkého oleje danou potravinu celou ponoříš, takže oleje ve friťáku musí být dostatečně vysoká vrstva.
Pokud by tam byla oleje vrstva nízká, nebyl by to friťák, ale pánev - a pokrm bys nefritoval, ale smažil.
;-)


Avatar uživatele
Stříbrný

Nyní jsou k dostání i horkovzdušné = bez oleje, či s jeho malým množstvím ;)
http://www.euronakupy.cz/…

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.