Avatar uživatele
Zlatý

proč se bystřické pomazánkové "máslo" jako jediné táhne jak sopel?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Zřejmě nějaká krajová specialita. :-)


Avatar uživatele

Vlož máslo do ledničky i nadále bude sice nazelenalé a místy i krvavé,ale ztuhne.


Avatar uživatele
Pokročilý

Protože je pěkně hnusné
Doplňuji:
teda aspoň to s názvem "Bystřická pomazánka" :) http://www.vasobchudek.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Žádné pomazánkové máslo a tzv. rostlinná másla všeho druhu mi nesmí přes práh!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.