Avatar uživatele
Zlatý

proč se bystřické pomazánkové "máslo" jako jediné táhne jak sopel?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Stříbrný

Zřejmě nějaká krajová specialita. :-)


Avatar uživatele

Vlož máslo do ledničky i nadále bude sice nazelenalé a místy i krvavé,ale ztuhne.


Avatar uživatele
Pokročilý

Protože je pěkně hnusné
Doplňuji:
teda aspoň to s názvem "Bystřická pomazánka" :) http://www.vasobchudek.cz/…


Avatar uživatele
Stříbrný

Žádné pomazánkové máslo a tzv. rostlinná másla všeho druhu mi nesmí přes práh!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 804
Zlatý marci1 525
Zlatý iceT 513
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.