Avatar uživatele
Registrovaný

Proč ovocná bublanina je vždy v prostředku syrová, i když peču na nízkou teplotu, okraje již tmavnou, spodek je spíše

tmavsi, zkousela jsem vice testa, mene ovoce i obracene, ruzne druhy ovoce ... treba mate nejaky trick
diky Jey

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

asi vám propadne ovoce na dno a těsto se dobře nepropeče, zkuste příště ovoce obalit v hrubé mouce než ho budete dávat na těsto a pečte v předehřáté troubě na 180 st ne na míň

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Třeba trouba nepeče stejnoměrně.


Avatar uživatele
Stříbrný

Pokud máte plynovou troubu položit na dno střešní pálené tašky aby se teplo rozptýlilo.
Pokud to nepomůže koupit el troubu.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.