Avatar uživatele
orestez

Proč odér zrajícího sýru Romadur proniká přes zavařovací sklenici?

Sklenice je nová, víčko taky. Utáhl jsem víčko, přesto je to cejtit. Jak to?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2030 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
annas

Tento sýr s má podle doporučení výrobců skladovat v uzavřené nádobě s víkem, které musí tesnit.

Uschovávám tak i tvarůžky, někdy romadur i tvarůžky nakládám, nechám je uležet při pokojové terplotě a nic nenío cítit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… blbě zavřený, mně se to nestává, a stačí kolikrát obyčejnej pytlík …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
aliendrone

Jediný rozumný myslitelný důvod „smrdění skrz utěsněnou sklenici“ (nepočítám s tím, že máš ve víčku navrtané dírky, či že sklenici chybí dno apod. ;) :D) je:

Zasvinil sis Romadurem pracky při plnění sklenice a pak jsi to jimi přenesl na víčko a její povrch! Vidět to není, ale cítit ANO!

Jak sprosté, milý Watsone! ;) :D :D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek