Avatar uživatele
Zlatý

Proč není ryba pangasius cítit po rybách?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Pokročilý

1, Protože se v našich podmíkách dá chytit jen v mrazícím pultu obchodního domu, kde je rozporcovaný, očištěný a dostatečně prolitý vodou, aby se zvedla hmotnost, ale nepřibylo maso.

2, Je to sumec (sumeček žraločí) takže není "líná ryba", jako například kapr, který se jen tak pomalu placá a pojídá všemožné;-)

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Pangasius,který běžně koupíme v marketu, pochází z tzv. velkochovu,zpravidla Vietnam a Čína.Není tedy lovena někde v moři,ale držena v nějakém ohraničeném prostoru a krmena,třeba jako prasátko.No a protože nemá zdroj přírodní potravy,nemá také některé vlastnosti mořských ryb,včetně pachu či např. konzistence masa.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1006
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 376

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.