Avatar uživatele

Proč mám ještě teď kyselej rybíz?

Nechal jsem na jednom keříku pár hroznů rybízu,že snad bude sladší.Dozrál,ale je pořád kyselej i když měl bejt dávno sklizenej.
Máte na to nákej nápad,proč tomu tak je?
Díky za odpovědi.
Scvrklý hrozny to právě že nejsou,je to normální rybíz,ale je furt kyselej.

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

rybíz sice bejvá kyselej, ale mám nápad- ten tvůj keř rybízu, co na něm visej ty scvrklý hrozny, podle všeho nejspíš stojí za starou bačkoru.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Rybíz kyselej : ksicht kyselej!

Tak z toho rybízu udělej ledové víno, no!

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.