Rokio

Proč mají někteří lidé ve zvyku si práci co nejvíce ulehčovat, aby pak měli delší volno?

To já raději prací strávím delší dobu bez toho, abych se přerazil a byla provedena pořádně.

Zajímavá 0 před 15 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
da ny

Vše mí svůj důvod.
V jakém smyslu „ulehčovat práci“. Protože když člověk u své
činnosti i MYSLÍ, tak si umí práci časově zorganizovat, usnadnit tak, aby se zbytečně nenadřel, neměl časové prostoje.
Ve smyslu „ošidit“, je to nevalný pracant 😐
Kdo umí hýbnout kostrou, může odpočívat, nebo udělat více práce (doma na zahradě, nebo v zaměstnání).
Vše chce svůj čas, pokud je třeba dodržet, nějaký technologický postup
Loudat se s prací a „šetřit si ji“, abych toho nemusel dělat moc, něco dalšího, také není, žádná „výhra“. 😉
Jestli děláš vše, tak poctivě a pomalu, jako to zametání,
tak to mně tedy, „podrž koště“ 😄 To musí mít zaměstnavatel. fakt radost
(samým štěstím, je asi celý nakřivo).

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Tvoje otazka jen svedci o tom, ze ty vubec nevis, co je poradna prace!
Samozrejme se clovek snazi, si praci ulehcit, preci aby se nenadrel.
Vem si takoveho zednika – proc by michal maltu rucne, kdyz ji muze dat do michacky?
proc by nosil cihly v ruce, kdyz existuje prepravni pas?
Automechanik: proc by zvedalo nekolik chlapu auto, kdyz mohou pouzit hever?
Pekar: proc by michal testo rucne, kdyz to za nejmuze udelat mixer nebo michacka?
Takovych prikladu mas kolem sebe tisice!
Ty jsi ocividne odpocaty porad, proto se muzes venovat hovadinam!! Skryvas v sobe nevyuzitou energii. Co kdbys sel treba k technickym sluzbam a obcas jim tam vypomahal? Neco by sis vydelal a byl bys uzitecny!!

0 Nominace Nahlásit

Kelt

Práci si je třeba umět rozvrhnout, naplánovat. Podstatné udělat nejdříve, stejně to náročnější, těžší. Když začnu s tím lehčím, pak nebudu mít čas nebo sílu, energii na to těžké. Lidé při práci myslí, ty jsi to nedokázal .

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce
Rokio

da ny: Zametáním v práci trávím jen minimum času. Mojí hlavní pracovní náplní je odstraňování plastů, pokládání komponentů na mašinu a nošení bedýnek, což mi jde dobře, nebo alespoň o poznání lépe než právě to zametání.

Nový příspěvek