Avatar uživatele
dust8

Proč je pro ledviny lepší, když se pijí 12stupňová piva, než ty 10stupňová?

Myslel jsem si, že je to jen tím, že se jich vypije třeba méně, ale možná je to kvůli úplně něčemu jinému?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 1717 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Edison

Ne všechna 12 st piva jsou na ledviny dobrá. Zásadní věcí je VODA. Ta hraje podstatnou roli.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Ametyst

Pivo desítka obsahuje kyselé látky, puriny, ale dvanáctka jen minimálně. Puriny se rozkládají na kyselinu močovou, a ta fakt není v těle fajn. Dvanáctka je kvalitnější.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek