Kazdy narod ma sve:
Francouzi vino a konak
Holandani bols
Rusove vodku
Skotove whisky
Japonci sake
Mongolci kumys
Italove Amaretto
Turci cerny caj
Mexicani Tequilu atd. atd.
Kazdy narod vyrabi to, co umi nejlip.
A Cesi pivo umi. Jen si malokdy uvedomuji, ze pivo je alkoholicky napoj a nekdy
ho piji jako vodu.
| 0 Nominace Nahlásit |
Určitě, je to historie a národní zvyk. Někdo "tankuje za mne a za
všechny děti a ty, co pivu neholdují 😉
Pořád je co zapíjet (pro věčné brblání a nespokojenost, právě
u piva.
Pivo ničí vnitřnosti Čechů, dokládá velká vědecká studie. Jsme na
tom nejhůř v Evropě
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/veda/pivo-nici-vnitrnosti-cechu-doklada-velka-vedecka-studie-jsme-na-tom-nejhur-v-evrope-106448
https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st%C3%A1t%C5%AF_sv%C4%9Bta_podle_spot%C5%99eby_piva_na_osobu
Historie a tradice: Vaření piva má na našem území tradici sahající až
do 10. století. Práva várečná, která dříve určovala život ve
městech, se stala symbolem lokální hrdosti.
Hospoda a čepované pivo představují tradiční prostor pro společenský
život, setkávání s přáteli i diskuse o politice či sportu.
: Významný podíl na oblibě má také fakt, že pivovarnictví je silným
odvětvím české ekonomiky s vysokou zaměstnaností. (AI)
| 0 Nominace Nahlásit |
Protože jsou Češi notorici a pivo je v podstatě nejlevnější alkohol, který se dá pít ve velkém?
Upravil/a: TEDD¥
| 0 Nominace Nahlásit |
Protože je Čechům jedno, co do sebe cpou. Hlavně chlastat, do toho si pořádně hryznout do šišky Uheráku a vyhulit krabku cigárek a pupek roste, orgány pláčou a Čecháček říhá a je spokojen.
|
0
před 25 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Hofmanm: Něco bych k tomu měl. Pupek roste, i když pivo nepiješ. Takovej uheráček + okurčička je někdy lepší než sex. Orgány sice pláčou, ale zvyknou si. Mlaskání a odříhnutí si horním koncem trávicí trubice považují v některých zemích dokonce za vyjádření spokojenosti s kuchařovým uměním. Čecháček je spokojen? A proč by nebyl? A nejenom Čecháček. Vždyť o to jde, aby byl člověk spokojenej. K čemu ti bude šlank postava, když budeš pořád polohladovej a přinasranej. A k čemu ti bude dlouhej život? Zrovna dnes jsem viděl dvě osoby, jedna 95+ a druhá 93 a řeknu ti, že toho bych se nechtěl dožít. Dřív jsem si naivně myslel, že dlouhý věk je jakási odměna za příkladný a vzorný život, dnes vím, že je to za trest.
@orwell Ono člověk nemusí být tlustý jako prase, i když jí nezdravě. Já jím relativně zdravě, nicméně tučnější potraviny si také neodepřu. Ale k tomu sportuji, tedy to tím trochu kompenzuji. Chce to vybalancovat, člověk pak může být spokojen, i když nežeře jednu tučnou věc za druhou.
95 let je extrém, pokud se ale člověk stravuje normálně a do toho sportuje, může být i v 70 poměrně zdravý a mít aktivní život. Pokud člověk žere jako prase, tak pak se to ve stáří samozřejmě projeví.
| Drap | 1751 | |
| annas | 1346 | |
| Kepler | 1090 | |
| hanulka11 | 984 | |
| marci1 | 921 | |
| da ny | 703 | |
| iceT | 642 | |
| zjentek | 606 | |
| quentos | 538 | |
| briketka10 | 493 |
| Vaření a recepty |
| Restaurace |