Avatar uživatele
Zlatý

Proč je i méně kvalitní uzenina nakrájená na skoro průhledné plátky chutnější než kusanec? Nebo se mýlím?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Všechny uzeniny nakrájené na velmi jemno se zdají chutnější. Asi lépe vyniknou chutť, nemusí se tolik kousat a na jazyku se jen rozplývají.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nejen u salámů, ale i sýrů tím (společně s pokojovou teplotou) dochází k tzv. rozvinutí chuti a to bude asi ono. Terminus technicus ale neobjasním, "bude to něco vod vědy".. ))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 463
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.