Avatar uživatele
Zlatý

Proč je i méně kvalitní uzenina nakrájená na skoro průhledné plátky chutnější než kusanec? Nebo se mýlím?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Všechny uzeniny nakrájené na velmi jemno se zdají chutnější. Asi lépe vyniknou chutť, nemusí se tolik kousat a na jazyku se jen rozplývají.

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Nejen u salámů, ale i sýrů tím (společně s pokojovou teplotou) dochází k tzv. rozvinutí chuti a to bude asi ono. Terminus technicus ale neobjasním, "bude to něco vod vědy".. ))

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 380

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.