Avatar uživatele
anonym

Proč čočka při smažení píská?

A nemyslím jen tak nějaký pískot, ovšem velice vysokou frekvenci. (Dokonce to občas zní jako ptačí zpěv.)

Bavím se o sušené čočce – to jsem asi upřesnit měl. Tedy asi obecněji sušených luštěninách – minimálně fazole rovněž.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? johana 56, anonym před 3201 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
johana 56

Občas si pro zpestření jídelníčku dělávám čočkové karbanátky nebo kuličky.
Při smažení jsem zatím žádné divné zvuky nezaznamenala.Je možné,že vysoké tóny neslyším,nebo je pomletá čočka nevydává )

Doplňuji

V případě sušených luštěnin je to opravdu jinak než u předem tepelně upravených.Ale nevím,proč pískají.

Upravil/a: johana 56

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ještě jsem neviděl, aby se čočka smažila. Dáš mi recept?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
briketka10

Nikdy sušenou čočku nesmažím vždy ji jen
vařím a tu mám několik hodin namočenou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
klumprt

To jsou ty plyny, které jinak ucházejí z člověka, který čočku snědl. Ovšem s poněkud hlubšími frekvencemi.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
orwell

To znám, to je tinnitus!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
bolak

Asi má dobrou náladu.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
ReHu

O smažené sušené čočce jsem neslyšela.
Pouze o smažené uvařené. Třeba s vejci nebo jako karbanátek.

Jak ji potom upravuješ dál?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Zase to vysmažené morče na útěku?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek