Avatar uživatele
Zlatý

Proč bývá trvanlivé krabicové mléko označeno ještě jako homogenizované?

Měl jsem za to, že poté, co se svrchu odebere smetana, tak homogenní přirozeně JE. Nebo to tak není? Proč se ještě homogenizuje a jak?

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Odpoveď byla označena jako užitečná
Avatar uživatele
Pokročilý
 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Neni homogenizuje se proto aby se zdálo krémovější a tučnější než ve skutečnosti je. Pokud by neproběhla homogenizace, tak by každý hned poznal že si koupil v podstatě jen trochu zakalenou vodu. Stejně tak by poznal případně přidané rostlinné tuky a nikdy víc by si už nic takového nezakoupil.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Jídlo a vaření

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1201
Zlatý annas 1082
Zlatý hanulka11 986
Zlatý marci1 681
Zlatý Kepler 641
Zlatý iceT 546
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 475
Zlatý quentos 453
Zlatý mosoj 404

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.