Avatar uživatele
jana91

Přicházím o zdravou/pod­statnou část konzervy s rybím masem, když vylévám nálevy?

Ahoj, pri konzumaci sardinek ve vlastnim nalevu, nebo tuňáků ve slunečnicovém oleji ap. vždy vylívám nálev do dřezu a jím jen samotné maso. Prichazim u toho o neco zdraveho nebo podstatneho? A jak to delate Vy? Predem vsem dekuji za nazory a odpovedi.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 3052 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Vyjídám…
Ale je fakt, že kupuju buďto ve vlastní šťávě (okořeněná slaná voda) a nebo v olivovém oleji…
Jednak mi to chutná a jednak se část vitamínů vylouhuje do nálevu -a je škoda o ně ´přijít´…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Děláš špatně, to je, jak bys vařila ovar a vývar vylila do někam.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Emefej

Konzumuji celý obsah, tzn. i nálev.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Muffz

U tunaku a jinych ryb ve vlastni stave nalev nechavam, protoze je prirodni a zdravy (je to jen voda).
Slunecnicovy olej urcite vylevam, aspon z pulky, protoze tolik prebytecneho a zbytecneho nezdraveho tuku si telo nezaslouzi.
U nalevu, ktery tvori olivovy olej se da polemizovat. Avsak taky vylevam, ale jen kvuli osobni nechuti k olivam a olivovemu oleji.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arachis

K přímé konzumaci jím jen štávu a olej ne. Do pomazánek nechávám i ten olej.Pro štourali přidávám,že šťávu i tu rybu samorřejmě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek