Káňa: Každý, kdo se nechová podle našich představ, nemusí být, a není idiot. Tak je nazýváš jenom z lenosti a setrvačnosti. Přesně jako mainstream…s proudem umí plout i leklá ryba.
Čekal jsem, že se tě to dotkne, ty Trumpa přeci zbožňuješ… 🙄
Trump je idiot, stačí se podívat na jeho prvních sto dní – je to čistý chaos, pořád mění názory, není schopen sebereflexe, jeho plány jsou totální shity… Poser se, ale ona i ta Kamala by možná byla lepší. Jediné, co mu dávám jako plus je, že se díky němu Evropa probrala a aspoň se začala snažit se starat sama o sebe…
Víš co? Já bych ti také něco poradil – každý, kdo nemá názory podle tvých představ není hned tupá nemyslící ovce, havloid, libtard či něco dalšího… Ono mít „mainstreamový“ názor není nic špatného, pokud si ho člověk umí obhájit a dává smysl. To jen lidi jako ty jdou vždy apriorně proti proudu – v tom je také mentální lenost – Fiala = fuj, demonkráté = fuj, EU = FUJ! 🙄
Jen si myslíš, že přemýšlíš, na rozdíl od ovcí, ale v reálu jsi jen další ovce, která jde jen opačným směrem. Tvé stádo je v dnešní době už dost velké…
Tonda Káňa, je to váš pohľad na prezidenta Trumpa, ale to neznamená, že to je a musí byť názor iných. Váš politický názor, ako si všímam vo vašich príspevkoch, je silne ovplyvňovaný médiami a nie skutočnými znalosťami o politickej situácii vo svete. Nie všetko, čo sa vám zdá, alebo o čom ste hlboko presvedčený, musí byť pravda.
A čím je asi ovlivněn tvůj názor? Ty snad jseš na jednáních politiků? Koukáš na všechny tiskové konference? Stýkáš se s politiky? Byla jsi na Ukrajině?
Co jsou tedy tvé „skutečné znalosti o politicke situacii ve světě“? Jsi snad osvícena jako Kouba? Nebo si třeba myslíš, že přímá vyjádření politiků reflektují realitu a tedy stačí naslouchat jim a hned vše chápeš?
Ne, média ovlivňují názor každého, musela bys být u všeho osobně, abys jimi nebyla ovlivněna… Většina informací se čerpá z medií… 🙄🙄🙄
Jo a btw., já jsem ochoten měnit názor a jsem přístupný diskusi, to spíše lidi jako Ametyst jsou nadobro ztraceni ve své „antimainstreamové 🤪“ bublině.
annas | 5913 | |
Drap | 4717 | |
led | 3048 | |
Kepler | 2836 | |
marci1 | 2246 | |
zjentek | 1721 | |
aliendrone | 1482 | |
elkon | 1470 | |
ivzez | 1445 | |
quentos | 1430 |
Divadlo |
Etiketa |