Avatar uživatele
Pokročilý

Při jaké teplotě se sráží bílkoviny?

Doplňuji:
konkrétně ve vajíčku

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

které? V krvi? Nebo třeba mléčné? Jsou tam vysoké rozdíly ,)
Doplňuji:
a sráží je nejen teplota, ale třeba těžké kovy, nebo příliš kyselé či zásadité ..nebo alkohol

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ve vajíčku při 60-65oC


Avatar uživatele
Zlatý

Viz Google, stačí jen vložit klíčová slova tam:
Doplňuji:
Na jednoduché a triviální otázky Google postačí vždy, nevíš? Příště vyzkoušej ;-)

Zdroj: www.google.com/search?nomo=1&q =B%C3%ADlkoviny+se+sr%C3%A1%C5 %BE%C3%AD+p%C5%99i+teplot%C4%9 B&client=ms-opera-mini&channel =new&gws_rd=cr&hl=cs&

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1004
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 880
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 468
Zlatý quentos 434
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 372

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.