Avatar uživatele
Pokročilý

Při jaké teplotě se sráží bílkoviny?

Doplňuji:
konkrétně ve vajíčku

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

které? V krvi? Nebo třeba mléčné? Jsou tam vysoké rozdíly ,)
Doplňuji:
a sráží je nejen teplota, ale třeba těžké kovy, nebo příliš kyselé či zásadité ..nebo alkohol

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele
Zlatý

Ve vajíčku při 60-65oC


Avatar uživatele
Zlatý

Viz Google, stačí jen vložit klíčová slova tam:
Doplňuji:
Na jednoduché a triviální otázky Google postačí vždy, nevíš? Příště vyzkoušej ;-)

Zdroj: www.google.com/search?nomo=1&q =B%C3%ADlkoviny+se+sr%C3%A1%C5 %BE%C3%AD+p%C5%99i+teplot%C4%9 B&client=ms-opera-mini&channel =new&gws_rd=cr&hl=cs&

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 901
Zlatý annas 787
Zlatý marci1 513
Zlatý iceT 508
Zlatý gecco 463
Zlatý briketka10 438
Zlatý quentos 416
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 356

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.