Avatar uživatele

Precliky - nezkousel jste je nekdo delat doma ? Ne ty tvrde , ale mekke. A jak ? :-) Diky. -iv-

Uzamčená otázka – ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce.

Nejlepší odpověď

Avatar uživatele
Zlatý

Doma jsem nezkoušel,ale koukni na tyto.
Měkké ¨Oktoberfest¨preclíky k pivu a klobáskům
http://www.labuznik.com/…

 

Další odpovědi:

Avatar uživatele

Tak ty vypadají lákavě,iv,zkuste je,dejte vědět,už je vidím s těma klobáskama ...


Avatar uživatele
Zlatý

skoušel.

po upečení ty preclíky jsou skutečně tvrdé.

Je zapotřebí je ubránit před nenechavci a schovat, 2-3 dny nechat postát a budou měkké.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý Drap 1008
Zlatý hanulka11 986
Zlatý annas 881
Zlatý marci1 565
Zlatý iceT 521
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 469
Zlatý quentos 435
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý Kepler 379

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.