Ahoj,
chtěla bych se zeptat, zda je tady někdo z Vás servírka nebo číšník a
jak tam dělíte dýška od hostů?
U nás jsou dva na obsluze a dýška dělí 40%-40% a 20% jde do kuchyně.
Poslední týden tam máme denodenní dohady, protože každý si stěžuje.
Mají dobré výdělky, ale hodně je zajímají dýška a hádají se, že ten
si 40% nezaslouží, protože není tak pozorný k hostům, neuklízí jak ten
druhý a další důvody. Já už to nemůžu slyšet.
Doplňuji:
Dekuji Mojitku za odpověď. Jak jsem už psala, všechen personál má skvělé
finanční ohodnocení. Kuchař se nemá špatně, bere 1900 euro. Problém je
právě v tom, že to je dobrá restaurace a hosté dávají dost vysoká
dýška a to by měla obsluha větší výdělek jak kuchař. Dělí se to mezi
všechny.
ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce
Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, anonym před 4878 dny |
Sledovat
Nahlásit
|
Ahoj chucky
tak za prve: dyska/tipy se s kuchyní nedeli-kuchař by mel byt zaplacen od
majitele uz ve vyplate(ma vetsi vyplatu nez obsluha).Dle toho co pisete,tak
nemate rajonovy system.A to je skoda,protoze takhle tam budete mit vzdycky tyto
dohady.Dle me je nej system rajonovy(vcetne kasirky)kazdy obsluhuje jen svuj
rajon.Dnes mate tyhle stoly a aby se to obratilo,tak zitra mate např jine stoly
atd. A nikdy nebudete mit dohady.Ovsem kdo prisel na dyska kucharum to je
docela divne.Ze by pan "podnikatel"ktery nechce zaplatit kuchtíka?!
Doplňuji:
v pořádku chucky,ten kuchař to je až podružné.Ale tady jde spíš o ten
rajonovy system jak jsem psal.Kdyby byl zaveden,tak veškeré dohady
o zasloužení či nezasloužení tringeltů jsou pryč.V tom je ten
problém
Upravil/a: mojitek
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 8092 | |
led | 4026 | |
Kepler | 3462 | |
annas | 3401 | |
hanulka11 | 2783 | |
marci1 | 2760 | |
zjentek | 2660 | |
briketka10 | 2514 | |
quentos | 2011 | |
aliendrone | 1895 |
Aktuality |
Zábava a ostatní |