BibiankaH

Poradíte kde mi ušijí oblečení na mé míry? Mám problém s tím, že mi klasické modely nesednou.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? GM před 2 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
GM

Záleží na tom, odkud jsi. Přece nebudeš jezdit přes půl republiky.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
cappuccino

Nejlepe v nejakem modnim salonu nebo u svadleny.
Kde nakupujes?
Nevim, jaky mas problem, ale existuji katalogy, kde si kazda zena vybere.

0 Nominace Nahlásit

Filip84

To je „chybně formulovaný nebo nesrozumitelný dotaz“:

• nevíme odkud jsi, alespoň okres, nebo nejbližší město. Nějaká švadlena, nebo krejčíř, je všude, pak, samozřejmě, záleží na tom, co bys chtěla šít – zda klasické šaty fraucimoru, nebo třeba jeansy.
  • nepíšeš, co je příčinou toho problému, že Ti „klasické modely nesednou“. Podívej se, já jsem poměrně subtilní (1.67 m, boty 37–38), nemám ani jedny pánské boty, a ani jedny pánské kalhoty, protože pánské boty velikosti 37–38 se, poněkud, nevyrábí a pánské kalhoty mi nesedí: jednak mám velké i S-ko, a hlavně, mám dlouhé nohavice, a protože mám širokou pánev (mám o kousíček širší boky, než ramena), tak mi, skrze nízký pas, ty kalhoty padají, vypadám v tom potom jako kretén, a ani se necítím. No tak a co, dneska máš stejně kalhoty unisex, dámskou 38 mám akorát. 🤷‍♀️ Zase jsem měl chefku, co měla 1.86 m, a tak 3t (ta hmotnost je obrazně řečena), no tak ta, až na letní šaty, neměla zase v šatníku nic dámského. Ony tenisky velikosti 44 asi dámské taky nekoupíš, o kalhotách ani nemluvě. A? 🤷‍♀️ Beztak chlastala pívo a kurwowala na hockey, no tak, víš co, v nějakých růžových šatičkách by, tam ani tam, beztak nešla.

Buďto upřesni otázku, nebo si zadej do Google, Seznamu, nebo tak něco „švadlena“ / „krejčí“ a město. Ono Ti to něco vyhodí. Já bych se Ti holek zeptal, protože já si všecko opravím, i přešiju, sám, ale holky na to už dneska moc nejsou, takže k švadlenám chodí, která je dobrá, ale k čemu Ti to bude, když to bude 200 mi daleko? 😅

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek