Avatar uživatele

Pokud mám ŽL na výrobu a následný prodej, můžu potravinové výrobky dělat v domácím prostředí?!

Doplňuji:
Kdo tedy posuzuje, že v kuchyni nemám bordel a je vše hygienické ?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Bronzový

Na názvu prostředí nezáleží. Musí odpovídat příslušným hygienickým normám. To je rozhodující. Potom mohu i ve sklepě.
Doplňuji:
Krajská hygienická stanice - její územní pracoviště. Ta také schvaluje interní hygienické směrnice provozovny. Bez nich není možné pracovat. Nebo platit pokuty.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Zajímavé otázky v kategorii Finance a podnikání

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Finance a podnikání

Zlatý Drap 839
Zlatý mosoj 444
Zlatý ivzez 298
Zlatý gecco 271
Zlatý Hlada 263
Zlatý standa 200
Zlatý led 181
Zlatý hanulka11 179
Zlatý ReHu 173
Zlatý annas 172

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.