Avatar uživatele
Registrovaný

Pokud dám do chleba větší množství droždí, bude v něm hodně cítit?

Dnes jsem se pustila do pečení chleba. Bohužel se mi stalo, že jsem do něj dala o něco málo více droždí, než bylo napsáno v receptu. Za chvíli ho dám péct do trouby, ale mám hrozný strach, že bude chutnat po droždí, protože je ho tam více. Máte s tím někdo zkušenosti?

Odpovědi:

Avatar uživatele
Registrovaný

ne nebude


Avatar uživatele
Stříbrný

Pokud je to jen o něco málo více, tak to cítit nebude.

 

Diskuze k otázce

 

U otázky nebylo diskutováno.

 

Přihlásit se

Položte otázku, odpovězte, zapojte se, …

začněte zde

Reklama

Kvalitní odpovědi v: Jídlo a vaření

Zlatý hanulka11 986
Zlatý Drap 936
Zlatý annas 806
Zlatý marci1 526
Zlatý iceT 514
Zlatý gecco 490
Zlatý briketka10 451
Zlatý quentos 421
Stříbrný elektrikář 395
Zlatý mosoj 358

Zobrazit celkový žebříček

Facebook

 

Váš požadavek se vyřizuje, počkejte prosím.