Má svůj styl vyjadřování (jazyka). Někdy je v tom i kousek ironie a
sarkasmu.
Použitím tvrdého Y může poukazovat i na natvrdlost
tazatele/uživatele.
Více polopatě a slušně už to napsat nemůžu…
Tento typ (osobních) zbytečných otázek sem opravdu nepatří.
Několikrát jsem ti okopírovala (pro vysvětlení) citaci z KODEXU, který
neustále ignoruješ a porušuješ.
Pokud to stále nechápeš, vem to jako fakt.
V kodexu se píše, že pokud si chce někdo povídat, vyzvídat, krátí si
dlouhou chvíli, žádá odpovědi ve formě chatu, má vyhledat weby k tomu
určené.
Kdyby se sem tam takový tvůj dotaz objevil (třeba 1× za měsíc nebo dva),
nikdo neřekne ani popel (nebude mít námitky a nebude tě upozorňovat na
nevhodnost otázky).
Jenže, ona je každá tvá otázka nanic. Nepomůže tobě do života ani
jinému uživateli.
Upravil/a: quentos
|
4Kdo udělil odpovědi palec? elkon, quentos, cappuccino, filip2
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
Do toho, odkud kdo pochází, tobě nic není.
Účelem tohoto webu není poskytnout ti prostor, kde si můžeš povídat s lidmi! 🙄 Přečti si kodeks uživatele – i když jsi užyvatel🤪.
Hleď si sebe a pleť nafukovací gumáky na celý tělo – bude hic ! 🙄
| 0 Nominace Nahlásit |

Nevím, odkud pochází, ale občas bych ho rád někam poslal. Za předpokladu, že se nevrátí na tyto stránky.
| 0 Nominace Nahlásit |
Jiřík… Chjo… Přece tady by taký pyčus nepřežil ani minutu, kdy by vylezl ven, to ti je přece naprosto jasný, na to se nemusíš ptát. Minutu života, tipuju, max. dvě, by měl, tady normálně v terénu. Však tady by si taký kokot ani základní potravinu nenakoupil, aniž by tvrdě narazil.
By ho tu dojebali mordem, ubezdušili hned, na prvním rohu, sotva by tam otevřel ten zobák a / nebo ještě hůř by začal přemýšlet, hej… ne, jo, jenom by začal přemýšlet, myslet by začal, někde tudy v terénu, nic víc, ani ten zobák by otevřet nemusel, ale by jen myslel/domníval se, a už by bylo po něm, tudyk.
Ne, ne, z Ostravy fakt není, odtud dementus být prostě nemůže. Zdejší zem by ho dávno vyhodila, minimálně úplně do Prahy a i kdyby chcíp tak by ho ta zem tady vyhodila!
|
0
před 11 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
@jirka F Nejsi Troll? 🙄 Samozřejmě, že jsi: nikdo jiný neleze někam, kde ho nechtějí, a kde to pro něj není.
Omyl: A chatu mám v Zemi královny Maud a jezdím tam na kole, plus na šlapadle, co vypadá, jak černa labuť! 👍🤣😂
@filip2 A protože Dutohlav II. Svitavský by se beztak zeptala, tak se tam živím pěstováním gumáků.
V Zemi zítřku a pozítří to jde: je tam strejček Pompo.
Všichni ostatní za ním lozí s krámy, aby jim je zasadil, ale protože žadatelů je moc a strejček pompo jeden, doneseš, třeba, ucho od prorezlýho hrnce a hrnec dostaneš za dva roky. Nebo bábě prasknou zuby, rozumíš, donese půlku tý protesy, a než se strejček Pompo dostane k tomu jí ty zuby zasadit, je po bábě. 🤷♀️
Já jsem to vyřešil tak, že strejček Pompo mi zasadil sám sebe a vyrostl strejček Pompo.
Pak strejček Pompo, ten vyrostlej, zasadil kousek chalupy, lopaty, motyky, atp., aby měl kde bejt, a aby měl čím sázet, zalejvat, atp.
A pak strejček Pompo zasadil tucet strejčků Pompo, a ten tucet další tucet, atd., a teď mám konglomerát strejčků Pompo, jedna chaloupka vedle druhý, hezky, jeden jako druhej… V Zemi zítřku a pozítří je neomezená plocha, když je to pohádková říše.
A teďka veletucet strejčků Pompo sází gumáky Hunter. Jak je výprodej v CCC, koupím gumáky Hunter v různý velikosti, rozumíš, na létajícím kole je dopravím do Země zítřku a pozítří, a tam už se toho ujmou zaměstnanci.
Holky, hezky, hodí gumáky do Maschine, Maschine rozemele gumáky na kousky, každej strejček Pompo obdrží kousek, zasadí, jak vyrostou, dá dosušit nad kamna, nasadí krabici, taky dosuší nad kamny, no, pak si pro to dojede chasník, co má sany samochodnoye na zimu, a v létě elektrickej kočár z Vídně, no, doveze do skladu, tam další rabotníci distribuují sázený gumáky do celýho světa, s výjimkou lidový Číny a Somalilandu.
Takže, až si koupíš gumáky Hunter, pamatuj, že je vypěstoval jeden z veletuctu strejčků Pompo v Zemi zítřku a pozítří! 😂😂😂
@jirka F Hoďte ty slovní útoky od určitých uživatelů za hlavu. Čtu odpovědi na Vaše otázky a Vaše příspěvky k diskusi, a takové toxické chování od ostatních uživatelů na Vaši adresu jsem neviděl snad nikde. Kroutím na tím hlavou, jak tito uživatelé snad v přesvědčení o své vlastní výjimečnosti hnaní arogancí a pocitem nadřazenosti, se chovají tak, jak se chovají. Dejte si klidně od webu pauzu, uvidíte, že realita je zajímavější. Tito lidé, kteří Vám nadávají, sedí u tohoto webu a často nejsou spokojeni sami se sebou.
Jen mně to zajímá tak jako já pocházím z Orlických hor. Zjentek z Ostravy- Poruby.Nejde o vyzvídání.
Jiřík, pro Ovu je dementus typicky postava ritardato mentale a na takou tu všichni mají čuch a kerou jak zdejší vyčmuchají tak ju okamžitě zahluší, hej, tady u nás nemá šanci množit se něco jako je typicky dementus, ritardato mentale ekstra mocny!
| annas | 5913 | |
| Drap | 4788 | |
| led | 3065 | |
| Kepler | 2837 | |
| marci1 | 2256 | |
| zjentek | 1799 | |
| elkon | 1696 | |
| aliendrone | 1487 | |
| ivzez | 1445 | |
| da ny | 1442 |
| Divadlo |
| Etiketa |