Po šedesátce začíná to pravé žůžo. Ano?
Chtěl jsem říct život, ale to by nebylo tak originální?
- Zajímavá: Označit otázku jako zajímavou 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, Kepler
- Sledovat
- Nahlásit
- Před 7 dny
Diskuze: napište první příspěvek
Sdílet:
Nejlepší odpověď

Záleží, co si pod slovem žúžo představujete. . Něco báječného?
Je to dětský výraz - žůžo i žúžo ve významu úžasný, báječný. Původně hezká věc, hračička.
--
Takže by to mohlo působit, že se senioři vracejí do dětských let, že si začínají hrát. ¨Ale není to tak.
Pokud dostanou důchod, je výhoda, že sotva otevřou oči, mají peníze. Samozřejmě za tolik let práce si zaslouží "odměnu" i při odpočinku., relativním nicnedělání.
Pokud je člověk zdravý, nic už nemusí. Dělá je to, co chce Přece, co se vleče, neuteče.
Občas si člověk uvědomí, že od tohoto věku čas nějak moc rychle ubíhá.
Jako by měl křídla ... Ale má to tak být ...
Pokud člověk dýchá, může věřit, že ještě leccos pozná či zažije ...
- Udělit odpovědi palec 6 Kdo udělil odpovědi palec? vagra, johana 56, Drap, orwell, michalds, independent
- Nominace: 0
- Nahlásit
- Upravil/a
- Vložena před 7 dny
Další odpovědi:

Už musím len spomínať na tie časy dávnominulé...
Po šesťdesiatke sa človek teší na život v dôchodku bez práce plný krásnej budúcnosti, keď si zariadi život podľa seba. Potom príde realita, menší príjem do kasy a ak sa nepripraví na život bez "pravidelného zamestnania" začína sa cítiť zbytočným.
Ale tí, ktorí sa pripravia pre život dôchodcu, začnú mať to pravé "žůžo".

Hned po šedesátce ne. Člověk pracuje z posledních chabých sil a stejně výsledky stojí za prd. Ostatní se na něj dívají s pochopením, ne-li přímo se soucitem. To pravé žůžo přijde až s přiznáním důchodu. Jupíííí!
- Udělit odpovědi palec 2 Kdo udělil odpovědi palec? orwell, michalds
- Nahlásit
- Vložena před 7 dny

Provokuješ, nebo si děláš legraci? Kdo si počká, ten se dočká. On ten důchod (pokud se ho vůbec dožiješ) nepřijde sám, ale s bolestmi kloubů a páteře, prostatou, vysokým TK, možná i s cukrovkou, hučením v palici, šedým zákalem, ... což budeš řešit procházkami za lékaři a do lékáren. Každý rok budeš zase o něco hůř vidět, vlasů budeš mít dost, ale na menší hlavu. Mužná síla tě opustí, ale chuť na baby ne. Ráno se budeš budit se slovy: tak tohle mě ještě včera nebolelo. Ale jinak jak říkáš. Žůžo!
- Udělit odpovědi palec 2 Kdo udělil odpovědi palec? led, michalds
- Nahlásit
- Vložena před 6 dny

Když má prachy chytne mladého zajíčka, neb slípku tak má chvilku žůžo, ovšem pokud to není majitel několika nevěstinců jako v moravské metropolce a mladičká slípka jej nechala postrkovat ze skály a dědula se statečně držel
- Udělit odpovědi palec 1 Kdo udělil odpovědi palec? michalds
- Nahlásit
- Vložena před 6 dny
Zajímavé otázky v kategorii Aktuality a zábava
- Být, či nebýt? V životě se vyskytne mnoho situací, jež nemají správné/ nesprávné řešení, stejně jako některé otázky. (5 odpovědí)
- Existuje dobrá odpověď na špatnou otázku? (6 odpovědí)
- Když má někdo v hlavě o kolečko navíc, nejde o skrytou rezervu, tedy výhodu? Není to lepší než mít v hlavě slámu? (6 odpovědí)
- Když jste byli dítětem, zlobili jste hodně? Která byla vaše největší rošťárna? (11 odpovědí)
- Zeptá-li se zvídavé dítě např. rodičů "Proč dospělí pořád na něco či na někoho nadávají", které možnosti byste uvedli? (6 odpovědí)
- Kolik je 1 decilitr mililitrů? A kolik centilitrů? Nějak mi to nedochází a zapomněla jsem.... (6 odpovědí)
- Jaký význam má slovo ichtyl ?? (4 odpovědi)
- Co je to sarkasmus? (3 odpovědi)
- Neznáte stránku, která tě přetvoří na karikaturu? (2 odpovědi)
- jaky je vzorec pro vypocet casu ?? (3 odpovědi)
- Co si mám přát k Vánocům? (9 odpovědí)
- Jak co nejrychleji vystřízlivět? (5 odpovědí)
- Prosím, nevíte jak se jmenuje písnička, která často hraje na Evropě 2, kde se popískává? (2 odpovědi)
- Výměna manželek (2 odpovědi)
- Co je "Palmární účet" (2 odpovědi)
- jak spravne zmerit penis,obvod,sirku a delku dekuji (2 odpovědi)
- Kolik stojí kráva a kolik nadojí? (6 odpovědí)
- Poukaz pro ženu a muže Novákovi nebo Novákovy? Jak se to píše? (3 odpovědi)
- Čím jste byli v minulosti? /test/ (12 odpovědí)
- co mám dělat ,když je nuda a nechci ven nebo prší??? (8 odpovědí)
- dobrý den. Prosím co to znamená Suchý humor a jak se pozná ? předem díky (6 odpovědí)
- Vadí vám, když někdo píše s pravopisnými chybami? (7 odpovědí)
- jakou mate zkušenost s programem EPPRIT nabizi 3 noclehy zdarma pro 2 osoby ve 14 zemích Evropy (1 odpověď)
- Kdo vymyslel silonky? (2 odpovědi)
- Jak se mohu podívat na poslední díl Cesty domů vysílané na Primě? (3 odpovědi)