jirka F

Ovládli web zpovědnice.eu hackeři?

Příkladám obrázek.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? OmylCZ před 12 dny Sledovat Nahlásit

Nejlepší odpověď
Hofmanm

Odpoveď byla označena jako užitečná

Mně to šlape normálně.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?jirka F Nahlásit

Další odpovědi
Tonda Káňa

Dělají ti to i jiné weby? Myslím, že problém je spíše na tvé straně.

Jinak teda wifi a signál máme i my na Matfyzu silnější 😄

0 Nominace Nahlásit

da ny

S takovou „hovadinou“, by sotva ztráceli čas…
Ten může „ovládnout“, jen pár trollů nebo hlupáků 😁
Zdá se, že je to místní problém, s tvým připojením.....

0 Nominace Nahlásit

filip2

Ty jsi opravdu hloupý a nepoužitelný člověk! 🙄 Je opravdu nezbytné, abys nás svou neschopností permanentně oblažoval?🙄

Neumíš ani česky a zapneš si na mobilu sotva čitelný font. 🤦‍♀️ Kdyby sis zapnul čitelný font, a kdyby sis tu zprávu přečetl celou, tak dole máš možnost kliknout na „Rozšířená nastavení“.

Když bys to udělal, dočetl by ses toto: „Server nedokázal prokázat, že patří doméně www.zpovednice.eu. Platnost jeho bezpečnostního certifikátu vypršela před 2 dny. Může to být způsobeno nesprávnou konfigurací nebo tím, že vaše připojení zachytává útočník. Hodiny ve vašem počítači jsou aktuálně nastaveny na sobota 5. července 2025. Je to správně? Pokud ne, měli byste hodiny systému nastavit správně a poté tuto stránku načíst znovu.“

Summa summarum: Web zpovednice.eu má propadlý certifikát. Není se čemu divit, když to spravuje fysická osoba podnikající Pavel Hošek, identifikační číslo osoby 719 04 671, sídlem 137 KLADENSKÁ, PŘÍBRAM VII., 26101 PŘÍBRAM. To se stává i „v lepších rodinách“.

Ty, snad, na web zpovednice.eu vkládáš čísla svých bankovních karet, hesla k bankovním účtům, kódy k platebním kartám nebo něco podobného? 🙄 Zjevně ne, že? Tak jak bys měl být ohrožen skutečností, že provozovatel tohoto takywebu nezaplatil včas za certifikát? 🙄 Asi ničím, že? 🙄🙄

Neznamená to (prakticky – pro tebe) vůbec nic. Většině lidí se to nezobrazuje, protože mají jinak nastaveno zabezpečení prohlížeče. Mi se to taky nezobrazuje, abych ti mohl napsat to, co jsem napsal výše, musel jsem to zobrazování těchto oznámení dočasně zapnout. Opravdu není co řešit a hledat za tím „hackerský útok“ je na chocholouška! 🥴🤪 Co by z toho webu, provozovanýho chudákem z Horní Řiti, na kterém si pacoši vylejvaj pacošský shity, asi tak hackeři měli, nevíš, jako??? 🙄

Opravdu nepoužitelný člověk … 😒 Neumíš už ani přečíst a porozumět prostému textu! 🙄🤦‍♀️🤓

Upravil/a: filip2

0 Nominace Nahlásit

Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek